Olga Belle

Natuurgeneeskundige
Natuurvoedingsdeskundige


lid van NWP en RBCZ
vergoeding uit aanvullende
zorgverzekering

06-48150184
info@natuurgeneeskundige
wageningen.nl

www.natuurgeneeskundige
wageningen.nl

Natuurlijke zwangerschap


De zwangerschap is meestal een mooie en bijzondere periode. Er groeit een kindje in je buik, wauw!
Door alle hormonale, lichamelijke en emotionele veranderingen kun je echter ook last krijgen van allerlei kwaaltjes. En misschien voel je je helemaal niet altijd blij. Soms kan het zelfs een vermoeiende en stressvolle tijd zijn.
Bewustwording van wat er zich in lichaam en geest afspeelt en natuurgeneeskundige begeleiding kunnen een enorme ondersteuning bieden, zodat je er op een natuurlijke manier van je zwangerschap kunt genieten.
Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van spijsverteringsklachten (zoals obstipatie, winderigheid, buikpijn, opgeblazen gevoel, misselijkheid en overgeven, brandend maagzuur), slecht slapen, onrustige benen, angstige gevoelens, depressieve gevoelens, steeds terugkerende vaginale infecties, blaasontstekingen, slechte weerstand, huidproblemen. Ook bij hardnekkige rug- en bekkenklachten kan een natuurgeneeskundige ondersteuning zinvol zijn, naast fysiotherapie.
Daarnaast is gezonde, uitgebalanceerde voeding tijdens de zwangerschap extra belangrijk: niet alleen om zelf fit en gezond te blijven, maar ook voor de optimale ontwikkeling van je kindje. Langskomen voor voedingsadvies op maat is dus ook een mogelijkheid.

Een bevalling is altijd zwaar. Het is echter ook een bijzondere ervaring van de enorme kracht die je in je hebt, een kracht die je voor de bevalling waarschijnlijk niet voor mogelijk hield.
Als je lekker in je lijf zit, kun je jezelf tijdens de bevalling overgeven aan wat er gebeurt, en vertrouwen op je lichaam.

"......en nu, vele maanden na mijn laatste consult en intussen zwanger van mijn eerste kindje, heb ik nog steeds heel veel aan de adviezen en tips. Zo hoef ik geen medicijnen te gebruiken voor mijn zwangerschapsdiabetes, maar kan ik door de voedingsadviezen van Olga dit zelf goed reguleren." (Marieke, 32 jaar, verkoper binnendienst)


webdesign www.webweefster.nl©2011