Olga Belle

Natuurgeneeskundige
Natuurvoedingsdeskundige


lid van NWP en RBCZ
vergoeding uit aanvullende
zorgverzekering

06-48150184
info@natuurgeneeskundige
wageningen.nl

www.natuurgeneeskundige
wageningen.nl

Vergoeding en prijzen

Tarieven
Intake-consult (max 1½ uur)                        € 48,-
Uitlegconsult (30 minuten)                            € 48,-
Vervolgconsult (45-60 minuten)                    € 59,-
Flesje Bachbloesems                                     €  6,-       
Kruidenpreparaten                                        variabel

Bij een intakeconsult hoort een uitlegconsult een week later: het behandelplan wordt dan uitgelegd. Dit kost in totaal € 96,-; het bedrag is evenredig verdeeld over beide dagen om voor maximale vergoeding in aanmerking te komen.
3-6 weken later (afhankelijk van de klachten en de therapie) maken we een afspraak voor een vervolgconsult.
 
De praktijk is aangesloten bij twee beroepsverenigingen: de NWP en de RBCZ (voorheen RBNG). De consulten worden door het meerendeel van de aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Via deze link kun je nagaan hoeveel jouw pakket vergoedt: www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.asp

Kruidenmengsels worden geleverd door de Natuurapotheek, en Bach-bloesems worden in de praktijk samengesteld. Voedingssupplementen kunnen via de praktijk besteld worden. Er bestaat uiteraard geen verplichting de kruiden, bloesems of supplementen via de praktijk aan te schaffen.

Bij afzeggen consult minder dan 24 uur vantevoren of niet verschijnen wordt 50% in rekening gebracht, vanwege voorbereidende en gereserveerde tijd. Een uitlegconsult wordt altijd in rekening gebracht, als onderdeel van de intake.

De praktijk is aangesloten bij de onafhankelijke geschillencommissie KAB.

Privacy statement: voor een goede uitvoering van de behandeling, is het noteren van een aantal persoonsgegevens noodzakelijk. Deze worden altijd beveiligd bewaard volgens de wet AVG en alleen gebruikt voor de behandeling. In de praktijk is een uitgebreid document hierover ter inzage ter beschikking


webdesign www.webweefster.nl©2011