Olga Belle

Natuurgeneeskundige
Natuurvoedingsdeskundige


lid van NWP en RBCZ
vergoeding uit aanvullende
zorgverzekering

06-48150184
info@natuurgeneeskundige
wageningen.nl

www.natuurgeneeskundige
wageningen.nl

Wie is Olga Belle?


Na mijn VWO-opleiding heb ik een jaar in Amsterdam gewerkt en gewoond, daarna een klein jaar vrijwilligerswerk gedaan in Costa Rica en vervolgens ben ik Bos- en Natuurbeheer gaan studeren aan Wageningen Universiteit. De studie viel me steeds weer tegen in hoe abstract alles was; ik merkte dat ik veel concreter bezig wilde zijn.
Na mijn propedeuse kwam ik via mijn partner in contact met de studie Natuurgeneeskunde, en besefte me dat dit was wat ik wilde doen: concreet met de “natuur” aan de slag, en daarmee mensen direct kunnen helpen. Ik heb toen de overstap gemaakt naar de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum.
Hier heb ik een 7-jarige opleiding tot natuurgeneeskundige gevolgd, in de richting Algemene natuurgeneeskunde/Fytotherapie (kruidengeneeskunde)/Voeding, en de eerste 3,5 jaar ook nog de richting TCM (Traditional Chinese Medicine)/Acupunctuur.
In maart 2011 ben ik, in de eerste lichting studenten ooit in Nederland, afgestudeerd met een officieel Bachelor HBO-diploma in de natuurgeneeskunde, ofwel CAM (Complementary and Alternative Medicine). Direct daarna ben ik in de praktijk aan de slag gegaan.
Van 2014-2017 heb ik daarnaast les gegeven aan en curricula gemaakt voor de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem (HvNA) voor het vak Voeding.
Ik woon samen met mijn partner in Wageningen, en we hebben 3 prachtige kinderen.

“Met allerlei te lang durende en vage klachten kwam ik bij Olga. Geen idee wat ik ermee moest en wanhopig op zoek naar een oplossing. Wat was het fijn om Olga tegenover me te hebben. Ze nam alle tijd voor en gaf me het gevoel dat ik mezelf en mijn klachten serieus mocht nemen. Dit was het begin van mijn herstelproces. Olga luistert met aandacht, heeft duidelijk verstand van zaken en weet je op je gemak te stellen. Erg prettig om door haar geholpen te worden!" (Inge, 31 jaar, horecamedewerkster en jonge moeder)  • descriptiondescription
  • descriptiondescriptionwebdesign www.webweefster.nl©2011