Olga Belle

Natuurgeneeskundige
Natuurvoedingsdeskundige


lid van NWP en RBCZ
vergoeding uit aanvullende
zorgverzekering

06-48150184
info@natuurgeneeskundige
wageningen.nl
www.natuurgeneeskundige
wageningen.nl

Kinderen

Heb je de indruk dat je kind wel wat steun kan gebruiken?
Kinderen staan vaak nog dicht bij hun basis en hebben minder “beschermende lagen” om zich heen dan volwassenen. Daardoor reageren ze in het algemeen snel en goed op natuurgeneeskundige therapie.
Voorbeelden van hulpvragen van kinderen in de praktijk, zijn: veel verkouden of ziek zijn, buikpijn (ook krampjes), slecht slapen, veel huilen of dreinen, angstig zijn, weinig zelfvertrouwen hebben, steeds terugkerende (long-/oor-/holte-/keel-) ontstekingen, allergie, huidklachten, vaginale infecties, algeheel niet lekker in vel zitten, ADHD, dunne ontlasting, opgeblazen buik, chronische vermoeidheid....
 
De praktijk is kindvriendelijk ingericht en er is speelgoed aanwezig. Bij kleine kinderen zal het gesprek vooral met een van de ouders plaatsvinden; oudere kinderen stel ik ook zelf vragen.
Vanaf ongeveer 16 jaar kunnen jongeren ook zonder begeleiding komen.

"Ik ben naar Olga gegaan met al mijn kinderen, 3 stuks.
Mijn 2 jongens hadden last van een langdurende, diepe hoest, die zowat de hele winter al had geduurd.
Voedingsadvies op maat, inzicht in temperament, bloesemdruppels en kruiden hebben de hoest weggenomen.
Olga neemt de tijd en heeft ze heel goed kunnen helpen.

Ieder kind is anders en ook al hebben ze dezelfde klachten, de kleine nuances die Olga eruit weet te filteren door haar aanpak en kennis, maken naar mijn mening het verschil in genezing.

Door de uitgebreide informatie en de inzichten die ik nu van haar heb, kan ik zelf beter inspringen bij kleine klachten en als het weer nodig is, ga ik naar Olga. Ze kijkt dan opnieuw waar op dat moment behoefte aan is. Ik vind haar heel goed met kinderen, ze combineert intuïtie met deskundigheid. Een prettige en betrouwbare combinatie." (moeder van Inti (5 jaar), Pier (3 jaar) en Wolf (1 jaar))webdesign www.webweefster.nl©2011